Citroën Berlingo e-HDi EGS

Citroën Berlingo e-HDi EGS

Méér zitplaatsen, minder uitstoot.

NIEUW De Citroën Berlingo e-HDi EGS. De eerste bedrijfswagen van Citroën met Airdream label. Met volop ruimte achterin, zoals u van de Berlingo gewend bent. En voorin plaats voor maar liefst 3 personen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd één is die past bij uw bedrijf.

Het Electronic Gearbox System biedt u de keuze tussen automatisch schakelen en handmatige bediening. De schakelpook is vervangen door een selectieknop op het dashboard.

De Citroën Berlingo e-HDi EGS beschikt over 3 volwaardige zitplaatsen voorin. Altijd handig en wel zo gezellig. En door het ontbreken van de schakelpook zit de middelste passagier ook comfortabel.

Citroëns met de meest geavanceerde techniek om het milieu te beschermen mogen het Airdreamlabel voeren. De Citroën Berlingo e-HDi EGS is de eerste Citroën-bedrijfswagen die dit bijzondere label mag voeren. De auto is namelijk uitgerust met een Stop&Start-systeem en micro-hybride technologie. Dit schakelt de motor automatisch uit bij een snelheid lager dan 6 km/u en zorgt bij afremmen voor
terugwinning van energie die wordt gebruikt om de motor weer te starten.

Deze technologie scheelt brandstof: de Citroën Berlingo e-HDi EGS rijdt 21,2 kilometer op een liter diesel en heeft een CO2-uitstoot van 123 gram per km. Dit is het laagste brandstofverbruik en de laagste CO2-uitstoot in z'n segment! Alle motoren van de Citroën Berlingo voldoen aan de Euro5-emissiestandaard. Deze standaard is ontwikkeld om auto's steeds schoner te maken.

Profiteer nu van het aantrekkelijk geprijsde Pack Business airconditioning, radio/cd-speler en cruise control) voor slechts € 495*. Uw voordeel op de Citroën Berlingo Economy kan daarmee oplopen tot € 2.775*. Bovendien bieden wij u tijdelijk een zeer scherp Financial Lease-tarief van slechts 2%.
Informeer naar de voorwaarden.

U rijdt al een Citroën Berlingo economy vanaf € 11.325*

*exclusief BTW en BPM.